با خداحافظی مهدوی کیا : ما ماندیم و سه نفر؛ یک سال تا پایان کامل نسل 98

ساخت وبلاگ

امکانات وب

-->-->-->-->-->-->-->-->-->

-->-->-->-->-->-->-->-->

-->-->-->-->-->-->

-->-->-->

-->-->-->-->

معرفي صفحه به دوستان

* نام شما
 

ايميل شما *

 

ايميل دوست شما *

 

ايميل دوست ديگر شما

 
 
 
-->-->-->-->-->-->-->-->-->این صفحه را به اشتراک بگذارید
-->-->-->


-->-->-->
لینک باکس

 علی کریمی از میان این سه نفر بیش از همه سابقه‌ی ملی در کارنامه دارد و با انجام 127 بازی ملی و زدن 38 گل ملی، سومین بازیکن و گل‌زن پرافتخار تیم ملی ایران است.

با خداحافظی مهدی مهدوی‌کیا از فوتبال، پرونده‌ی نسل طلائی 98 هم بسته شد. اما با این وجود شاید بتوان سه ستاره‌ی بجامانده از آن دوران که کم و بیش در جمع آن نسل طلائی نیز حضور داشتند را همچنان در مستطیل سبز شاهد بود، ستارگانی که البته کاملا نود وهشتی نیستند اما به نسل طلایی فوتبال ایران تعلق دارند ...

1)     علی کریمی


http://u.goal.com/174100/174197hp2.jpg

علی کریمی پس از جام جهانی 1998 به تیم ملی ایران راه یافت و به یک‌باره تبدیل به یک ستاره‌ی فراموش‌نشدنی شد. جادوگر آسیا زمانی‌که تومیسلاوو ایوویچ سرمربی وقت تیم ملی ایران درهای تیم ملی را به روی استعدادها باز اعلام کرد، راهی اردوی بروجرد شد، اما ایوویچ با دیدن او روبروی درهای تیم ملی با حالت تعجب، او را از پیوستن به جمع ملی‌پوشان منصرف کرد تا علی کریمی تا اردوی آماده‌سازی بازی‌های آسیائی بانکوک که از سوی منصور پورحیدری به تیم ملی دعوت شد، منتظر بماند تا نخستین دیدار ملی خود را در بازی دوستانه با تیم ملی کویت در بیست و یکم مهرماه 1377 انجام دهد، زمانی‌که تنها 19 سال و 11 ماه و 5 روز سن داشت !

علی کریمی به همراه تیم ملی ایران عنوان قهرمانی بازی‌های آسیائی بانکوک در سال 98 را کسب کرد تا به گونه‌ای در تاریخ به نسل 98 گره بخورد.

2)     سهراب بختیاری‌زاده


http://u.goal.com/57700/57784hp2.jpg

سهراب بختیاری‌زاده از فوتبال خوزستان و با تیم فولاد خوزستان به عرصه‌ی ملی رسید. سهراب در دور نهائی رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 1998 به اردوی تیم ملی دعوت شد و نخستین بازی ملی خود را در سال 1997 برابر تیم ملی قطر انجام داد. او گرچه در آن سال‌ها جایگاه مشخصی در ترکیب تیم ملی نداشت و دائما به اردو دعوت می‌شد و در نهایت نیز خط می‌خورد، اما به هر ترتیب او یکی از مدافعانی بود که در آن سال‌ها با انجام یک بازی ملی و حضور در اردوهای تیم ملی، به نوعی رنگ و بوی نسل 98 را به خود گرفته بود.

3)     فرهاد مجیدی


http://u.goal.com/142800/142860hp2.jpg

 فرهاد مجیدی نخستین بار برای جام ملت‌های آسیا در سال 1996 توسط محمد مایلی‌کهن به اردوی تیم ملی دعوت شد و اولین بازی ملی خود را نیز در همین تورنمنت برابر عربستان سعودی انجام داد و پای به عرصه‌ی ملی گذاشت. فرهاد مجیدی هرچقدر در دوران باشگاهی درخشان بود، در دوران ملی هیچ‌گاه نتوانست آن مجیدی گلزن و ستاره باشد. با این وجود بهترین روزهای حضور او در تیم ملی نیز مربوط به سال 76 و مرحله‌ی اول مقدماتی جام جهانی 1998 بود تا او نیز به نوعی به نسل طلائی 98 سنجاق شود.

نکته :

جالب آن است که علی کریمی از میان این سه نفر بیش از همه سابقه‌ی ملی در کارنامه دارد و با انجام 127 بازی ملی و زدن 38 گل ملی، سومین بازیکن و گل‌زن پرافتخار تیم ملی ایران است. فرهاد مجیدی که حتی از بختیاری‌زاده نیز پیشکسوت‌تر است فقط 45 بازی ملی در کارنامه دارد، آن‌هم با 10 گل ملی. در پایان نیز بختیاری‌زاده با انجام 33 بازی ملی فقط سه گل به ثمر رسانده است.

نکته جالب تر درباره این سه بازیکن این است که هرسه می خواهند یک سال دیگر فوتبال بازی کنند...

وبلاگ به روز...
ما را در سایت وبلاگ به روز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمدصادق khodayeeshgh بازدید : 389 تاريخ : جمعه 25 اسفند 1391 ساعت: 22:44